(11) | Numarul documentului | 763 |
(21) | Numarul depozitului | s 2013 0122 |
(22) | Data depozitului | 2013.07.09 |
(71) | Numele sau denumirea solicitantului (solicitanţilor), codul ţării | INSTITUŢIA PUBLICĂ INSTITUTUL ŞTIINŢIFICO-PRACTIC DE HORTICULTURĂ ŞI TEHNOLOGII ALIMENTARE, MD; |
(72) | Numele inventatorului (inventatorilor), codul ţării | TARAN Nicolae, MD; TROŢCHII Ivan, BY; TARAN Marina, MD; PONOMARIOV Irina, MD; |
(73) | Numele sau denumirea titularului (titularilor), codul ţării | INSTITUŢIA PUBLICĂ INSTITUTUL ŞTIINŢIFICO-PRACTIC DE HORTICULTURĂ ŞI TEHNOLOGII ALIMENTARE, MD; |
(54) | Titlul inventiei |
Procedeu de stabilizare a vinului spumant (variante)
|
(13) | Codul documentului | Z |
(51) | Clasificarea Internationala de Brevete | C12G 1/06 (2006.01); C12H 1/00 (2006.01); C12H 1/12 (2006.01); |
(19) | Tara | MD |
(45) | Data publicarii hotararii de acordare a brevetului | 2014.04.30 |
(47) | Data eliberării brevetului | 2014.11.30 |
| Examinator(i) la examinarea de fond | DUBĂSARU Nina |
| S-a achitat mentinerea pana la data: | 2018.07.09 |
| Data decăderii din drepturi | 2018.07.09 |
| Publicarea menţiunii de încetare a valabilităţii cu dreptul de restabilire, în buletinul din | 2019.03.31 |
| Statutul cererii/brevetului | Brevet nevalabil |