(11) | Numarul documentului | 1063 |
(21) | Numarul depozitului | s 2016 0009 |
(22) | Data depozitului | 2016.01.29 |
(71) | Numele sau denumirea solicitantului (solicitanţilor), codul ţării | UNIVERSITATEA TEHNICĂ A MOLDOVEI, MD; |
(72) | Numele inventatorului (inventatorilor), codul ţării | SCRIPCARI Ion, MD; GRUMEZA Irina, MD; MACARI Artur, MD; GUDIMA Angela, MD; COEV Ghenadie, MD; |
(73) | Numele sau denumirea titularului (titularilor), codul ţării | INSTITUŢIA PUBLICĂ UNIVERSITATEA TEHNICĂ A MOLDOVEI, MD; |
(54) | Titlul inventiei | Procedeu de obţinere a semifabricatelor din carne tocată de ovină |
(13) | Codul documentului | |
(51) | Clasificarea Internationala de Brevete | A23L 13/00 (2016.01); A23L 13/40 (2016.01); A23L 13/60 (2016.01); A23P 10/47 (2016.01); |
(19) | Tara | MD |
(45) | Data publicarii hotararii de acordare a brevetului | 2016.08.31 |
(47) | Data eliberării brevetului | 2017.03.31 |
| Examinator(i) la examinarea de fond | DUBĂSARU Nina |
| S-a achitat mentinerea pana la data: | 2021.01.29 |
| Data decăderii din drepturi | 2021.01.29 |
| Publicarea menţiunii de încetare a valabilităţii cu dreptul de restabilire, în buletinul din | 2021.08.31 |
| Statutul cererii/brevetului | Brevet nevalabil |