(11) | Numarul documentului | 1256 |
(21) | Numarul depozitului | s 2017 0090 |
(22) | Data depozitului | 2017.08.07 |
(71) | Numele sau denumirea solicitantului (solicitanţilor), codul ţării | INSTITUŢIA PUBLICĂ INSTITUTUL ŞTIINŢIFICO-PRACTIC DE HORTICULTURĂ ŞI TEHNOLOGII ALIMENTARE, MD; |
(72) | Numele inventatorului (inventatorilor), codul ţării | CARTAŞEV Anatoli, MD; COEV Ghenadii, MD; |
(73) | Numele sau denumirea titularului (titularilor), codul ţării | INSTITUŢIA PUBLICĂ INSTITUTUL ŞTIINŢIFICO-PRACTIC DE HORTICULTURĂ ŞI TEHNOLOGII ALIMENTARE, MD; |
(54) | Titlul inventiei |
Procedeu de obţinere a maielei bacteriene uscate pentru fabricarea produselor lactate
fermentate
|
(13) | Codul documentului | Z |
(51) | Clasificarea Internationala de Brevete | C12N 1/04 (2006.01); C12N 1/20 (2006.01); A23C 1/08 (2006.01); C12R 1/46 (2006.01); A23C 9/12 (2006.01); |
(19) | Tara | MD |
(45) | Data publicarii hotararii de acordare a brevetului | 2018.05.31 |
(47) | Data eliberării brevetului | 2018.12.31 |
| Examinator(i) la examinarea de fond | COLESNIC Inesa |
| S-a achitat mentinerea pana la data: | 2022.08.07 |
| Statutul cererii/brevetului | Brevet valabil |