(11) | Numarul documentului | 821 |
(21) | Numarul depozitului | s 2013 0160 |
(22) | Data depozitului | 2013.09.26 |
(71) | Numele sau denumirea solicitantului (solicitanţilor), codul ţării | INSTITUŢIA PUBLICĂ INSTITUTUL ŞTIINŢIFICO-PRACTIC DE HORTICULTURĂ ŞI TEHNOLOGII ALIMENTARE, MD; |
(72) | Numele inventatorului (inventatorilor), codul ţării | CROPOTOVA Janna, MD; POPEL Svetlana, MD; PARŞACOVA Lidia, MD; |
(73) | Numele sau denumirea titularului (titularilor), codul ţării | INSTITUŢIA PUBLICĂ INSTITUTUL ŞTIINŢIFICO-PRACTIC DE HORTICULTURĂ ŞI TEHNOLOGII ALIMENTARE, MD; |
(54) | Titlul inventiei |
Metodă de apreciere a termostabilităţii umpluturii pentru produse de panificaţie şi cofetărie
|
(13) | Codul documentului | Z5 |
(51) | Clasificarea Internationala de Brevete | A23L 21/12 (2016.01); A23L 29/20 (2016.01); A23L 29/206 (2016.01); A23L 29/212 (2016.01); A23L 29/30 (2016.01); |
(19) | Tara | MD |
(45) | Data publicarii hotararii de acordare a brevetului | 2014.10.31 |
(47) | Data eliberării brevetului | 2015.05.31 |
| Examinator(i) la examinarea de fond | COLESNIC Inesa |
| S-a achitat mentinerea pana la data: | 2023.09.26 |
| Statutul cererii/brevetului | Brevet valabil |