(11) | Numarul documentului | 1338 |
(21) | Numarul depozitului | s 2018 0051 |
(22) | Data depozitului | 2018.05.22 |
(71) | Numele sau denumirea solicitantului (solicitanţilor), codul ţării | INSTITUŢIA PUBLICĂ INSTITUTUL ŞTIINŢIFICO-PRACTIC DE HORTICULTURĂ ŞI TEHNOLOGII ALIMENTARE, MD; |
(72) | Numele inventatorului (inventatorilor), codul ţării | ŞLEAGUN Galina, MD; CUPCEA Tatiana, MD; |
(73) | Numele sau denumirea titularului (titularilor), codul ţării | INSTITUŢIA PUBLICĂ INSTITUTUL ŞTIINŢIFICO-PRACTIC DE HORTICULTURĂ ŞI TEHNOLOGII ALIMENTARE, MD; |
(54) | Titlul inventiei |
Procedeu de preparare a batoanelor din prune uscate
|
(13) | Codul documentului | Z |
(51) | Clasificarea Internationala de Brevete | A23G 3/00 (2016.01); A23G 3/38 (2016.01); A23G 3/48 (2016.01); A23G 3/50 (2016.01); A23G 3/54 (2016.01); A23L 19/00 (2016.01); |
(19) | Tara | MD |
(45) | Data publicarii hotararii de acordare a brevetului | 2019.06.30 |
(47) | Data eliberării brevetului | 2020.01.31 |
| Examinator(i) la examinarea de fond | COLESNIC Inesa |
| S-a achitat mentinerea pana la data: | 2023.05.22 |
| Statutul cererii/brevetului | Brevet valabil |