(11) | Numarul documentului | 1298 |
(21) | Numarul depozitului | s 2018 0049 |
(22) | Data depozitului | 2018.05.21 |
(71) | Numele sau denumirea solicitantului (solicitanţilor), codul ţării | INSTITUŢIA PUBLICĂ INSTITUTUL ŞTIINŢIFICO-PRACTIC DE HORTICULTURĂ ŞI TEHNOLOGII ALIMENTARE, MD; |
(72) | Numele inventatorului (inventatorilor), codul ţării | MIGALATIEV Olga, MD; CARELINA Marina, MD; CARAGIA Vavil, MD; DRAGANOVA Elena, MD; GORDEEVA Valentina, MD; |
(73) | Numele sau denumirea titularului (titularilor), codul ţării | INSTITUŢIA PUBLICĂ INSTITUTUL ŞTIINŢIFICO-PRACTIC DE HORTICULTURĂ ŞI TEHNOLOGII ALIMENTARE, MD; |
(54) | Titlul inventiei | Procedeu de fabricare a pâinii cu adaos de CO2-şrot din deşeuri de tomate
|
(13) | Codul documentului | |
(51) | Clasificarea Internationala de Brevete | A21D 2/36 (2006.01); A21D 8/02 (2006.01); A21D 8/06 (2006.01); A23L 27/40 (2016.01); A23L 33/14 (2016.01); A23L 33/22 (2016.01); |
(19) | Tara | MD |
(45) | Data publicarii hotararii de acordare a brevetului | 2019.01.31 |
(47) | Data eliberării brevetului | 2019.08.31 |
| Examinator(i) la examinarea de fond | DUMANSCAIA Oliga |
| S-a achitat mentinerea pana la data: | 2023.05.21 |
| Data decăderii din drepturi | 2023.05.21 |
| Publicarea menţiunii de încetare a valabilităţii cu dreptul de restabilire, în buletinul din | 2024.02.29 |
| Statutul cererii/brevetului | Brevet nevalabil (în perioada de grație) |