(11) | Numarul documentului | 4576 |
(21) | Numarul depozitului | a 2016 0065 |
(22) | Data depozitului | 2016.06.13 |
| Data depunerii cererii de examinare: | (de fond) 24.03.2017 |
(71) | Numele sau denumirea solicitantului (solicitanţilor), codul ţării | INSTITUŢIA PUBLICĂ "INSTITUTUL ŞTIINŢIFICO-PRACTIC DE HORTICULTURĂ ŞI TEHNOLOGII ALIMENTARE", MD; BOUNEGRU Tudor, MD; |
(72) | Numele inventatorului (inventatorilor), codul ţării | BOUNEGRU Tudor, MD; |
(73) | Numele sau denumirea titularului (titularilor), codul ţării | INSTITUŢIA PUBLICĂ "INSTITUTUL ŞTIINŢIFICO-PRACTIC DE HORTICULTURĂ ŞI TEHNOLOGII ALIMENTARE", MD; BOUNEGRU Tudor, MD; |
(54) | Titlul inventiei | Procedeu de obţinere a unui concentrat antocianic din struguri |
(13) | Codul documentului | |
(51) | Clasificarea Internationala de Brevete | A23L 2/02 (2016.01); A23L 19/00 (2016.01); A23L 33/105 (2016.01); A23L 2/10 (2016.01); C09B 61/00 (2006.01); C12G 1/02 (2006.01); |
(19) | Tara | MD |
(41) | Data publicarii cererii | 2017.12.31 |
(45) | Data publicarii hotararii de acordare a brevetului | 2018.07.31 |
(47) | Data eliberării brevetului | 2019.02.28 |
| Examinator(i) la examinarea de fond | STAFI Radu, COLESNIC Inesa |
| S-a achitat mentinerea pana la data: | 2021.06.13 |
| Data decăderii din drepturi | 2021.06.13 |
| Publicarea menţiunii de încetare a valabilităţii cu dreptul de restabilire, în buletinul din | 2022.01.31 |
| Publicarea menţiunii de încetare a valabilităţii fără dreptul de restabilire, în buletinul din | 2023.02.28 |
| Statutul cererii/brevetului | Brevet nevalabil |