Brevet valabil


(11)Numarul documentului1408
(21)Numarul depozituluis 2019 0055
(22)Data depozitului2019.06.03
(71)Numele sau denumirea solicitantului (solicitanţilor), codul ţăriiINSTITUŢIA PUBLICĂ INSTITUTUL ŞTIINŢIFICO-PRACTIC DE HORTICULTURĂ ŞI TEHNOLOGII ALIMENTARE, MD;
(72)Numele inventatorului (inventatorilor), codul ţăriiTARAN Nicolae, MD; BOSTAN Victor, MD; CHIOSA Nicolae, MD; CICHIR Liusia, MD;
(73)Numele sau denumirea titularului (titularilor), codul ţăriiINSTITUŢIA PUBLICĂ INSTITUTUL ŞTIINŢIFICO-PRACTIC DE HORTICULTURĂ ŞI TEHNOLOGII ALIMENTARE, MD;
(54)Titlul inventieiProcedeu de fabricare a vinului roşu sec cu conţinut sporit de substanţe biologic active  
(13)Codul documentului
Z, BOPI 09/2020
Y, BOPI 12/2019
(51)Clasificarea Internationala de Brevete C12G 1/00 (2006.01); C12G 1/02 (2006.01);
(19)TaraMD
(45)Data publicarii hotararii de acordare a brevetului2019.12.31
(47)Data eliberării brevetului2020.09.30
 Examinator(i) la examinarea de fondCOLESNIC Inesa
 S-a achitat mentinerea pana la data:2024.06.03
 Statutul cererii/brevetuluiBrevet valabil

28.03.2024