(11) | Numarul documentului | 2660 |
(21) | Numarul depozitului | a 2004 0028 |
(22) | Data depozitului | 2004.02.03 |
| Data depunerii cererii de examinare: | (pe raspunderea solicitantului) 30.03.2004 |
(71) | Numele sau denumirea solicitantului (solicitanţilor), codul ţării | INSTITUTUL DE CERCETĂRI ŞTIINŢIFICE ŞI PROIECTĂRI TEHNOLOGICE ÎN INDUSTRIA ALIMENTARĂ A REPUBLICII MOLDOVA, MD; |
(72) | Numele inventatorului (inventatorilor), codul ţării | LINDA Liudmila, MD; CELAC Valentin, MD; SUNIŢA Tudor, MD; STASIUC Stefania, MD; NOJAC Elena, MD; JUC Vera, MD; |
(73) | Numele sau denumirea titularului (titularilor), codul ţării | INSTITUTUL DE TEHNOLOGII ALIMENTARE, MD; |
(54) | Titlul inventiei | Procedeu de producere a pateului din leguminoase cu ficat |
(13) | Codul documentului | |
(51) | Clasificarea Internationala de Brevete | A23L 1/20 (2006.01); A23L 3/00 (2006.01); |
(19) | Tara | MD |
(45) | Data publicarii hotararii de acordare a brevetului | 2005.01.31 |
(47) | Data eliberării brevetului | 2005.10.31 |
| Examinator(i) la examinarea de fond | BAZARENCO Tatiana |
| S-a achitat mentinerea pana la data: | 2010.02.03 |
| Data decăderii din drepturi | 2010.02.03 |
| Publicarea menţiunii de încetare a valabilităţii cu dreptul de restabilire, în buletinul din | 2010.09.30 |
| Publicarea menţiunii de încetare a valabilităţii fără dreptul de restabilire, în buletinul din | 2011.09.30 |
| Modificarea titularului | Nr. şi data deciziei: | 4176, 2007.04.25 | Datele iniţiale: | INSTITUTUL DE CERCETĂRI ŞTIINŢIFICE ŞI PROIECTĂRI TEHNOLOGICE ÎN INDUSTRIA ALIMENTARĂ A REPUBLICII MOLDOVA, MD | Datele finale: | INSTITUTUL DE TEHNOLOGII ALIMENTARE, MD |
|
| Statutul cererii/brevetului | Brevet nevalabil |