| (11) | Numarul documentului | 1282 |
| (21) | Numarul depozitului | s 2018 0027 |
| (22) | Data depozitului | 2018.03.27 |
| (71) | Numele sau denumirea solicitantului (solicitanţilor), codul ţării | INSTITUŢIE PUBLICĂ INSTITUTUL ŞTIINŢIFICO-PRACTIC DE HORTICULTURĂ ŞI TEHNOLOGII ALIMENTARE, MD; |
| (72) | Numele inventatorului (inventatorilor), codul ţării | GRUMEZA Irina, MD; GUDIMA Angela, MD; MACARI Artur, MD; COEV Ghenadii, MD; CARTAŞEV Anatoli, MD; |
| (73) | Numele sau denumirea titularului (titularilor), codul ţării | INSTITUŢIE PUBLICĂ INSTITUTUL ŞTIINŢIFICO-PRACTIC DE HORTICULTURĂ ŞI TEHNOLOGII ALIMENTARE, MD; |
| (54) | Titlul inventiei | Procedeu de obţinere a semifabricatelor din carne tocată |
| (13) | Codul documentului | |
| (51) | Clasificarea Internationala de Brevete | A23L 13/00 (2016.01); A23L 13/40 (2016.01); A23L 13/60 (2016.01); |
| (19) | Tara | MD |
| (45) | Data publicarii hotararii de acordare a brevetului | 2018.09.30 |
| (47) | Data eliberării brevetului | 2019.04.30 |
| | Examinator(i) la examinarea de fond | GROSU Viorel |
| | S-a achitat mentinerea pana la data: | 2023.03.27 |
| | Data decăderii din drepturi | 2023.03.27 |
| | Publicarea menţiunii de încetare a valabilităţii cu dreptul de restabilire, în buletinul din | 2023.12.31 |
| | Statutul cererii/brevetului | Brevet nevalabil |