For comments, suggestions
Created with Raphaël 2.1.0 31.03.2022 Examinarea formala (atribuirea datei de depozit) 26.04.2022 Examinarea preliminara 27.05.2022 Constituirea depozitului national reglementar 27.05.2022 Examinarea conditiilor pentru acordarea BISD 31.12.2022 Publicarea hot. de acordare (Y) 30.06.2023 Finalizarea perioadei de depunere a opozitiilor 31.07.2023 Eliberarea brevetului (Z) 26.02.2024 31.03.2027 Valabil pana la 31.03.2028 Data expirarii brevetului

Brevet valabil


(11)Numarul documentului1653
(21)Numarul depozituluis 2022 0022
(22)Data depozitului2022.03.31
(71)Numele sau denumirea solicitantului (solicitanţilor), codul ţăriiINSTITUŢIA PUBLICĂ UNIVERSITATEA TEHNICĂ A MOLDOVEI, MD;
(72)Numele inventatorului (inventatorilor), codul ţăriiCEŞCO Tatiana, MD; STURZA Rodica, MD; GUREV Angela, MD; GHENDOV-MOŞANU Aliona, MD;
(73)Numele sau denumirea titularului (titularilor), codul ţăriiUNIVERSITATEA TEHNICĂ A MOLDOVEI, MD;
(54)Titlul inventieiProcedeu de fabricare a batoanelor din fructe uscate
(13)Codul documentului
Z, BOPI 07/2023
Y, BOPI 12/2022
(51)Clasificarea Internationala de Brevete A23G 3/36 (2016.01); A23G 3/38 (2016.01); A23G 3/48 (2016.01); A23G 3/50 (2016.01); A23G 3/54 (2016.01);
(19)TaraMD
(45)Data publicarii hotararii de acordare a brevetului2022.12.31
(47)Data eliberării brevetului2023.07.31
 Examinator(i) la examinarea de fondCOLESNIC Inesa
 S-a achitat mentinerea pana la data:2027.03.31
 Statutul cererii/brevetuluiBrevet valabil
Up
/inventions/details/s 2022 0022