For comments, suggestions
Profile: POPEL Svetlana (Update: 01.11.2017)

Date cumulate

Cumulated data
Total of filed applications, of which for: 21

Patents

11

Short-term patents

10

Utility models

0
Titles of protection granted/issued, of which:

patents (BI)

10/10

short term patents (BISD)

9/9

utitity models (MU)

0/0
1
Applications in which inventor is applicant 1
Total of valid titles of protection 7 (BI:0 BISD:7 MU:0)
Invalid patents with the right of revalidation 0
Total titles of protection being valid more than 5 years 3
Average life of patent (years) 5.6
BI: 5.9
BISD: 5.3


AnulBrevete de invenţieTotal
200355
200533
200733
200901
201001
201203
201302
201501
201602




AnulBrevete de invenţieBrevete de invenţie de scurtă duratăModele de utilitate
2005300
2006200
2007200
2008300
2010010
2012010
2013030
2014010
2015010
2016010
2017010








Top IPC subclasses

Top IPC subclasses
Nr.SubclasăTotalDescrierea
1 A23L 48 Foods, foodstuffs, or non-alcoholic beverages, not covered by subclasses A21D or A23B-A23J; their preparation or treatment, e.g. cooking, modification of nutritive qualities, physical treatment; preservation of foods or foodstuffs, in general
2 A21D 8 treatment, e.g. preservation, of flour or dough for baking, e.g. by addition of materialsbakingbaker
3 C13D 4 production or purification of sugar juices
4 C08B 2 polysaccharidesderivatives thereof
5 A23D 1 edible oils or fats, e.g. margarines, shortenings, cooking oils
6 C07H 1 Sugars; derivatives thereof; nucleosides; nucleotides; nucleic acids
7 A23C 1 dairy products, e.g. milk, butter, cheesemilk or cheese substitutesmaking thereof
8 A23B 1 preserving, e.g. by canning, meat, fish, eggs, fruit, vegetables, edible seedschemical ripening of f
9 A23J 1 protein compositions for foodstuffsworking-up proteins for foodstuffsphosphatide compositions for fo


Top IPC subgroups

Top IPC subgroups
Nr.SubgrupăTotal
1 A23L 1/09 9
2 A23L 1/064 4
3 A23L 1/0524 4
4 A23L 1/29 3
5 A23L 1/052 3
6 A21D 2/36 2
7 A23L 1/05 2
8 A23L 1/06 2
9 A23L 1/302 2
10 A23L 1/0522 2
11 A23L 2/02 2
12 C13D 3/12 2
13 A21D 2/00 1
14 A21D 2/02 1
15 A21D 2/08 1
16 A21D 13/00 1
17 A21D 8/02 1
18 A21D 8/04 1
19 A23B 7/10 1
20 A23C 23/00 1


Cooperarea


Top-10 Inventors/Co-inventors (in the case of inventor profile)

Top-10 Inventors/Co-inventors (in the case of inventor profile)
Nr.NumeTotal
1 PÎRGARI Elena 10
2 PARŞACOVA Lidia 9
3 IORGA Eugen 7
4 CROPOTOVA Janna 7
5 DRAGANOVA Elena 5
6 COLESNICENCO Alexandra 4
7 DEMCENCO Lidia 3
8 PUJAILO Evdochia 3
9 AVDEEV Ludmila 2
10 DICHINA Alla 1


Top-10 Co-applicants/applicants (in the case of inventor profile)



Top-10 Co-owners/owners (in the case of inventor profile)



Top patents cited by person

Top patents cited by person
Nr.ŢaraNumărTotal
1 MD 607 3
2 MD 1607 2
3 RU 2007127689 2
4 MD 3243 1
5 MD 2773 1
6 CA 2241592 1
7 MD 821 1
8 MD 771 1
9 MD 579 1
10 WO 2010080872 1


Top patents cited by examiners(in Search Reports)

Top patents cited by examiners(in Search Reports)
Nr.NumărTotal
1 1117 5
2 607 3
3 992 2
4 579 2
5 821 2
6 771 2
7 821 1
8 771 1
9 114 1
10 992 1


The most cited person patents(in Description)

The most cited person patents(in Description)
Nr.ŢaraNumărTotalAutocitări
1 MD 3243 1 0
2 MD 2773 1 1


The most longeval person patents

The most longeval person patents
Nr.Număr brevetSolicitantInventatorTitularTitluValabil pînă laValabil (ani)
1 2694 INSTITUTUL DE CERCETĂRI ŞTIINŢIFICE ŞI PROIECTĂRI TEHNOLOGICE ÎN INDUSTRIA ALIMENTARĂ A REPUBLICII MOLDOVA, MD; POPEL Svetlana, MD; PÎRGARI Elena, MD; IORGA Eugen, MD; INSTITUTUL DE TEHNOLOGII ALIMENTARE, MD; Fructe si pomusoare marinate cu extract de stevie si procedeu de obtinere a acestora 25.07.2011 8
2 2695 INSTITUTUL DE CERCETĂRI ŞTIINŢIFICE ŞI PROIECTĂRI TEHNOLOGICE ÎN INDUSTRIA ALIMENTARĂ A REPUBLICII MOLDOVA, MD; POPEL Svetlana, MD; PÎRGARI Elena, MD; IORGA Eugen, MD; INSTITUTUL DE TEHNOLOGII ALIMENTARE, MD; Nectar conservat pentru diabetici cu extract de stevie şi procedeu de obţinere a acestuia 30.07.2011 8
3 579 INSTITUŢIA PUBLICĂ INSTITUTUL ŞTIINŢIFICO-PRACTIC DE HORTICULTURĂ ŞI TEHNOLOGII ALIMENTARE, MD; POPEL Svetlana, MD; PARŞACOVA Lidia, MD; CROPOTOVA Janna, MD; SOBOLEVA Inesa, MD; INSTITUŢIA PUBLICĂ INSTITUTUL ŞTIINŢIFICO-PRACTIC DE HORTICULTURĂ ŞI TEHNOLOGII ALIMENTARE, MD; Produs alimentar funcţional pe bază de uleiuri vegetale 02.04.2020 8
4 2693 INSTITUTUL DE CERCETĂRI ŞTIINŢIFICE ŞI PROIECTĂRI TEHNOLOGICE ÎN INDUSTRIA ALIMENTARĂ A REPUBLICII MOLDOVA, MD; POPEL Svetlana, MD; PÎRGARI Elena, MD; IORGA Eugen, MD; STASIUC Stefania, MD; AVDEEV Ludmila, MD; INSTITUTUL DE TEHNOLOGII ALIMENTARE, MD; Compot conservat cu extract de stevie pentru diabetici şi procedeu de obţinere a acestuia 22.07.2010 7
5 2773 INSTITUTUL DE CERCETĂRI ŞTIINŢIFICE ŞI PROIECTĂRI TEHNOLOGICE ÎN INDUSTRIA ALIMENTARĂ A REPUBLICII MOLDOVA, MD; POPEL Svetlana, MD; PÎRGARI Elena, MD; LEVINŢA Iurii, MD; ANDREEV Vladislav, MD; IORGA Eugen, MD; INSTITUTUL DE TEHNOLOGII ALIMENTARE, MD; Procedeu de obţinere a extractului de stevie 26.06.2009 6
6 3242 INSTITUTUL DE CERCETĂRI ŞTIINŢIFICE ŞI PROIECTĂRI TEHNOLOGICE ÎN INDUSTRIA ALIMENTARĂ A REPUBLICII MOLDOVA, MD; POPEL Svetlana, MD; PÎRGARI Elena, MD; IORGA Eugen, MD; INSTITUTUL DE TEHNOLOGII ALIMENTARE, MD; Brânzică pentru diabetici şi procedeu de obţinere a acesteia 16.12.2011 6
7 3243 INSTITUTUL DE CERCETĂRI ŞTIINŢIFICE ŞI PROIECTĂRI TEHNOLOGICE ÎN INDUSTRIA ALIMENTARĂ A REPUBLICII MOLDOVA, MD; PARŞACOVA Lidia, MD; DEMCENCO Lidia, MD; POPEL Svetlana, MD; INSTITUTUL DE TEHNOLOGII ALIMENTARE, MD; Gem cu valoare calorică redusă 16.12.2011 6


Up